Interaktīvie stendi

 

Interaktīvie stendi

Interaktīvie stendi – tas ir viens no  modernākajiem līdzekļiem, lai ieinteresētu jūsu klientu un  padarītu tā apmeklējumu daudz ērtāku. Tā ir vēl viena lieliska alternatīva efektīvas reklāmas izplatīšanai gan telpās, gan arī ārā.

Kāpēc lai jums jāizvēlas tieši šis mārketinga risinājums? Starptautisko kompāniju pieredze rāda, ka interaktīvie stendi pastiprina kompānijas tēlu un veicina pircēju atgriezties tieši pie Jums.

Interaktīvo stendu priekšrocības

  • Patīkamāka klientu apmeklējuma pieredze – interaktīvie stendi sniedz sīku informāciju par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem vai produktiem.
  • Palielināt potenciālo klientu skaitu – uzstādot stendus aiz veikala robežām, palielināt savas iespējas piesaistīt jaunus klientus.
  • Ietaupīt darbinieku laiku –  interaktīvie stendi var atbildēt uz daudziem pircēja jautājumiem, tātad, darbinieki var vairāk koncentrēties uz tiešo pārdošanu.
  • Iesaistīšanās – iespēja pašam pataustīt un izvēlēties to saturu, kas ir aktuāls klientam, sniedz īpašu klienta apmierinātību.
  • Drukātās reklāmas/informācijas izmaksu samazināšanās.
  Interaktīvie stendi
Interaktīvie stendi  

Ekskluzīvs dizains

Įnteraktīvie stendi var tikt izgatavoti atbilstoši katra klienta vajadzībām zīmola stilam, telpu dizainam.

Stendi var būt vertikāli, horizontāli, slīpi. Stendam var būt vairāk kā viens ekrāns, var mainīt tā krāsu, materiālus (metāls, koks, plastikāts…). Tas sniedz īpaši daudz elastības un ļauj interaktīvo stendu piemērot katram individuāli.

Ērta vadība

Stends var tikt kontrolēts, izmantojot internetu, LAN/USB saskarnes vai WiFi savienojumu. Tātad, pat ja stendi būs dažādās pilsētās vai pat valstīs, tos atjaunot var ātri un ērti.

  interaktyvaus stendo valdymas

 

Veiksmes stāsti

kodel-mes-vaizdo-sienaInteraktyvus stendas Kauno Akropolyje