Elektroninės etiketės pirmojoje fizinėje Pigu.lt parduotuvėje

ALTUM RETAIL specialistai įdiegė novatorišką sprendimą – elektronines kainų etiketes – pirmojoje „Pigu.lt“ fizinėje parduotuvėje Vilniuje. Šis sprendimas itin aktualus mažmeninės prekybos sektoriui, nes padeda išvengti klaidų dėl prekių kainų neatitikimo, kuomet įprastos kainų etiketės yra spausdinamos ir klijuojamos rankiniu ar mechaniniu būdu. Taip pat taupo prekybos darbuotojų laiką bei yra nepakeičiamas sprendimas, kuomet reikia staigiai atnaujinti visų ar kurios nors prekių kategorijos kainas parduotuvėje. Kaip teigė „Pigu.lt“ generalinis direktorius D. Liulys, būtent kainos buvo vienas didžiausių iššūkių atidarant pirmąją fizinę parduotuvę Vilniuje. Kaip žinia „Pigu.lt“ elektroninėje parduotuvėje kainos yra keičiamos kelis kartus per dieną. „Jei turime 10 tūkst. prekių ir pasikeičia jų kainos, mums reikia spausdinti 10 tūkst. naujų lapelių ir juos klijuoti, keisti.“ – pasakojo D. Liulys. Taigi ieškoję inovatyvaus ir patogaus sprendimo „Pigu.lt“ vadovybė kreipėsi į šį sprendimą teikiančią įmonę – Altum Retail. 

Anot ALTUM RETAIL generalinio direktoriaus ir partnerio Ernesto Kuprinsko, „Elektroninės kainų etiketės yra nepamainomas sprendimas mažmeninėje prekyboje, kur kainos keičiasi nuolat, o neretai net ir kelis kartus per dieną, nes tai leidžia ne tik ženkliai sumažinti kasdienės veiklos sąnaudas, bet ir pateikti save kaip novatorišką, apie ateitį galvojančią įmonę. Taip pat tai itin aktualu mažmeninės prekybos tinklams, kadangi elektroninės kainų etiketės yra valdomos centralizuotai ir gali būti atnaujinamos visuose prekybos taškuose vienu metu.“ 

ALTUM RETAIL specialistai pirmojoje fizinėje „Pigu.lt“ parduotuvėje taip pat įdiegė vaizdo stebėjimo kameras, prekių apsaugos vartelius ir lankytojų srautų skaičiavimo priemones.

Apie UAB „Pigu“ – tai elektroninės prekybos lyderis Lietuvoje. Elektroninėje „Pigu.lt“ parduotuvėje galima rasti virš 10 tūkst. įvairiausių prekių nuo kvepalų ir kosmetikos gaminių iki kompiuterinės ar buitinės technikos  iš daugiau nei 500 prekybos partnerių. 2016 metais Pigu.lt atidarė pirmąją fizinę parduotuvę Vilniuje, kurioje eksponuojama 2500 skirtingų prekių. Iš viso šiuo metu bendrovė valdo net 10.000 kv. m. bendro ploto sandėlius, kuriuose yra apie 400 tūkst. prekių.

Susisiekite

Ernestas Kuprinskas